MUĞLA / MENTEŞE - Kafaca 100.Yıl İlkokulu

Mrt

Bayrağımın Altında Ne Var ? projesi kapsamında kardeş okulumuz Tokat/Erbaa İstiklal Ortaokulu adına okul bahçemize bir fidan diktik.

Mrt

Okulumuz Sivil Savunma Kulübü Öğretmeni Uğur ÖZHAN ve öğrencilerinin hazırladığı programı ilgiyle izlendi.Programın ardından yapılan tatbikatlarda öğrenciler olası felaketler anında neler yapacağını öğrendi.

Mrt

Kafaca Mahallesinde Ada Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübünün düzenlediği bisiklet etkinliğine öğrencilerimiz ile katıldık.Okulumuz öğrencilerinden bazılarına bisiklet hediye eden kulüp üyeleri okulumuz için de kitap bağışında bulundu.Etkinlikten çok keyif alan öğrencilerimiz gün boyu aktif olarak bisiklet kullandılar.Okulumuz ve öğrencilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Ramazan DERE´nin çalıştırdığı okulumuz Minikler Satranç Takımı Muğla Okul Sporları kapsamında yapılan müsabakalara katılmıştır.Büyük çoğunluğu özel okullardan oluşan 19 okulun katılımıyla gerçekleşen müsabaklarda okulumuz Satranç Takımı ilk 4 e girerek kupa almışlardır. Öğretmenimizi ,öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Şbt

13/02/2018 tarihinde Muğla Üniversitesi Müzik Bölümünden  Yrd. Doç. Dr. Ercan KILKIL ile Muğla Menteşe İlçe Milli Eğitimi Şube Müdürü Meral TAKEŞ ve Proje sorumluları okulumuzu ziyaret ettiler.Proje kapsamında okulumuzda geleneksel müzik aletlerini tanıtan Yrd. Doç. Dr. Ercan KILKIL´ı öğrencilerimiz ilgiyle dinlediler.